ΠΑΙΔΙΚΟΣ   ΣΤΑΘΜΟΣ  ΣΤΗΝ  ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο παιδικός σταθμός  είναι στεγασμένος στο ισόγειο  μιας διπλοκατοικίας στην Κηφισιά κι έγινε ριζική ανακαίνιση για να καλύψει τις χωρικές ανάγκες κι απαιτήσεις, ενός πρότυπου παιδικού σταθμού. Πρωταρχική επιδίωξη αποτέλεσε η ισορροπία των λειτουργικών απαιτήσεων καθώς και η δημιουργία ενός ευχάριστου και φιλικού χώρου που να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Σε όλους τους χώρους κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, το ξύλο σε δάπεδο και πόρτες και κατασκευές σε σχήμα δέντρων, τα οποία αντανακλούν τη ζεστή και οικεία αίσθηση της φύσης.  Ο τρόπος επίσης ανάδειξης των κατασκευών και χειροτεχνιών των μικρών δημιουργών, γίνεται με τρόπο έτσι ώστε να τονίζεται η δημιουργία κι αυτή να αποτελεί και διακοσμητικό στοιχείο του χώρου, το οποίο θα εναλλάσσεται  καθημερινά.

Κατάσταση Ολοκληρωμένο

Χρονολογία 2013

Τοποθεσία Κηφισια, Αττική